Win kaarten voor Dorine Wiersma in Parnassos

Parnassos Cultuurcentrum

Wellicht is het je niet opgevallen, maar Dorine heeft zich de laatste tijd enorm rustig gehouden. Ze pikte en slikte van alles en beet met veel moeite op haar tong. Nu er weer vliegruimte is ligt de lat hoog. In Vlieg op! zingt Dorine het publiek wederom stevig toe! Scherend over hoge bomen, langs schaduwkanten en afgronden komt zij zichzelf en haar medemensen tegen. Eerlijk, ijdel, pijnlijk direct en op gitaar. Dit muzikaal cabaret wil je niet missen!

Wiersma
Wiersma studeerde gitaar aan het conservatorium en rolde daarna het cabaret in. Ze stond in de finale van het Leids Cabaret Festival en schreef het wekelijkse themalied voor het radioprogramma Andermans Veren. In 2009 won zij de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied ‘Stoute Heleen’. Optredens op de Parade, Lowlands en bij DWDD volgden. Haar vierde cabaretsolo D&A werd in de NRC geplaatst in de top 5 van beste cabaretvoorstellingen van het jaar.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op vrijdag 3 februari in Parnassos Cultuurcentrum. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 1 februari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Advertentie