foto: Stephen Wilkes

Win kaarten voor een voorstelling tijdens SPRING Performing Arts Festival

Body: 

SPRING Performing Arts Festival vindt dit jaar plaats als testevenement van 20 tot en met 29 mei. DUB mag 2x2 kaarten weggeven voor de voorstelling Broeders verheft u ter vrijheid van de Utrechtse maker Dries Verhoeven op zondag 23 mei. Let op: Bij een voorstellingsbezoek is een negatief testbewijs verplicht.

Tijdens SPRING Performing Arts Festival 20-29 mei 2021 zie je hedendaags theater en dans in het centrum van Utrecht. Naast een programma op locatie in Utrecht, presenteert SPRING in dezelfde periode het online programma SPRING@home. Bekijk het volledige programma van het festival hier

Over de voorstelling: Broeders verheft u ter vrijheid
Waar dient tegenwoordig ons werkende lichaam nog voor? De aspergeboer vervangt Nederlandse werknemers door mensen uit Oost-Europa. Bij techreuzen zoeken algoritmes 24/7 naar de grootst mogelijke winstmarge. Banen worden overgenomen door robots en vormen van kunstmatige intelligentie. Hebben we nog nut? Komt er een opleving van de arbeidersbeweging, of kunnen we ons beter neerleggen bij de onvermijdelijke automatisering? In zijn nieuwste werk toont Dries Verhoeven de mens als een verstekeling in een groots distributiecentrum. Samen met Bulgaarse performers die ervaring hebben als arbeidsmigranten, realiseert hij een requiem voor de werkende mens. Het podium van de Stadsschouwburg doet dienst als werkvloer, waar dagelijks acht uur lang een 'levende installatie' te zien is.

Testevenement
SPRING is een testevenement wat betekent dat iedereen die een programma van SPRING bezoekt, een negatief testbewijs nodig heeft, ook als je al gevaccineerd bent. Maak een gratis testafspraak bij de speciale teststraten die daarvoor zijn ingericht. Bijvoorbeeld in de Jaarbeurs Utrecht (GGD’s vallen hier niet onder). Alles over het testbeleid vind je hier

Winnen
DUB mag 2x2 kaarten weggeven. Winnaars kunnen kiezen tussen timeslots op zondag 23 mei tussen 13.00 uur en 20.30 uur (zolang er beschikbaarheid is). Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 21 mei 12.00 uur je naam en telefoonnummer naar DUBprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen 21 mei persoonlijk bericht. 

Facebook Twitter Whatsapp Mail