Win kaarten voor Eindbaas 5 years!

Het populaire chiptunes-feest Eindbaas is vijf jaar geworden! DUB geeft 2x2 kaarten weg voor het feest op 11 juli.

EKKO viert de 5e verjaardag met een speciale The Best of Eindbaas avond. Alle legendarische momenten uit de EINDBAAS- en de Open Stage geschiedenis komen nog een keer voorbij. Ze laten de beste internationale chiptunes acts invliegen uit Frankrijk, Engeland, Noord-Ierland en Zweden met: Henry Homesweet (UK), FantomenK (SE), Chipzel (UK), Ultrasyd (FR). Daarnaast zullen de “beste paarden uit eigen stal” Men of Mega, xyce, Monodeer en RoccoW optreden. Bovendien zorgen visual artists The C-Men, Rosa Menkman en Paul Veer voor kunst op het witte doek. En om te vieren dat Eindbaas jarig is, worden er ook gratis goodies uitgedeeld.

Eindbaas begon in juni 2009 in het kleine punkpodium ACU, en groeide sindsdien uit tot de beroemdste leverancier van dansbare 8-bit bleeps. Inmiddels zestien edities verder vindt het feest plaats in EKKO in Utrecht en in de Melkweg in Amsterdam.

Wil jij de 5e verjaardag van Eindbaas live meemaken in de EKKO op vrijdag 11 juli? Mail dan vóór 9 juli je gegevens naar DUBprijsvraag@uu.nl

Tags: winactie | ekko

Advertentie