Win kaarten voor Ellen ten Damme's Oase in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

In Ellen ten Damme's Oase neemt Ellen de kijkers samen met haar band The Magpie Orchestra mee naar de verschillende bestemmingen van haar gemaakte reizen. Met gevarieerde muziek, theater en circus. DUB mag kaarten weggeven voor de voorstelling van zaterdag 17 juli in Stadsschouwburg Utrecht!

Op de website van Stadsschouwburg Utrecht wordt de voorstelling omschreven als een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Josephine Baker en eigen werk. Het is zang, het is theater, het is circus, het is een oase.

DJ Kardi Paseyan
Op 17 juli kun je na afloop van de voorstelling naborrelen en luisteren naar de muziek van Kardi Paseyan, het Utrechtse DJ collectief van Joost van Vlimmeren en Milan van Keulen.

WInnen
DUB mag twee kaarten weggeven voor de voorstelling op zaterdag 17 juli (20:00 - 21:30 uur) in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor donderag 15 juli je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Facebook Twitter Whatsapp Mail