Win kaarten voor Every Brilliant Thing in Stadsschouwburg Utrecht

het-nationale-theater-every-brilliant-thing-gordon-meuleman-campagnebeeld

Een kind van zeven begint aan een lijst met dingen die het leven de moeite waard maken. Schepijs. De geur van oude boeken. Dromen dat je vliegt. Als er een miljoen dingen op staan, blijkt de lijst, die begon als steun voor een depressieve moeder, een reddingsboei voor het inmiddels volwassen kind. Deze hartverwarmende monoloog, afwisselend gespeeld door Tamar van den Dop of Bram Suijker, is humoristisch en hoopvol, dicht gespeeld op en met het publiek. “De mooiste monoloog van het jaar.” (NRC Handelsblad)

Een unieke collectieve theaterervaring met een swingende soundtrack van jazz en blues. Over hoever we willen gaan voor de mensen van wie we houden, een warm pleidooi voor compassie en een liefdevolle ode aan het leven.

audiodescriptie voor slechtzienden en blinden
Op zaterdag 11 februari 2023 wordt de voorstelling gespeeld met audiodescriptie. Voor meer informatie, bezoek onze pagina over gebaren- en blindentolken.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 9 februari (aanvang 20.30 uur) in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 6 februari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Advertentie