Win kaarten voor Hänsel und Gretel in Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht

De Nederlandse Reisopera bewerkt het bekende sprookje van Hans en Grietje tot een humoristische fantasy-opera voor iedereen vanaf tien jaar. Zoals alle sprookjes stelt deze opera een ‘volwassen’ vraag: wat doe je als je door het leven op de proef wordt gesteld? 

Muziek van Engelbert Humperdinck
In sprookjes wint het goede altijd van het kwade en in de hartverwarmende feelgood-opera Hänsel und Gretel van de Nederlandse Reisopera is dat niet anders. De dappere Hans en Grietje verdwalen in een bos, maken een spannende vliegreis op een zwaan en treffen de – hilarische – Knusperhexe aan in een verlaten pretpark. De prachtige muziek van Engelbert Humperdinck zit vol met volkswijsjes en spreekt jong en oud aan. Bekijk hier naar de mini-docu over het repetitieproces.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op dinsdag 25 oktober (aanvang 19.30 uur) in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 21 oktober je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Advertentie