Win kaarten voor het Internationaal Literatuurfestival Utrecht (ILFU)

Het Ilfu is een jong en vernieuwend internationaal literatuurfestival dat gehouden wordt van 23 september tot en met 2 oktober 2021. Het Ilfu vindt grotendeels plaats in TivoliVredenburg. Het festival brengt verschillende grote literatuurevenementen van de afgelopen jaren samen en combineert dat met nieuwe programma-onderdelen op het gebied van literatuur en poëzie.

Programma
Op het programma staan internationale en nationale schrijvers, dichters, muzikanten en theatermakers. Onder het festivalthema #WhyFictionMatters zijn op 25 september onder anderen de Franse bestsellerauteur Édouard Louis, de Britse schrijver Max Porter en de Amerikaanse feminist Roxane Gay (livestream) aanwezig. Maar ook het NK Poetry Slam en De Nacht van de Poëzie zij onderdeel van het festival. Klik hier om het gehele programma te bekijken.

Winnen
DUB mag 3 x 2 kaarten weggeven! Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 15 september je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Tags: prijsvraag

Advertentie