Win kaarten voor Literaire Nachtclub XL

Body: 

De Literaire Nachtclub gaat zaterdag 7 november groots van start in TivoliVredenburg met Jonas Jonasson en P.F. Thomése. DUB geeft 1x2 kaarten weg.

De Literaire Nachtclub gaat zaterdag 7 november groots van start in TivoliVredenburg met Jonas Jonasson en P.F. Thomése. DUB geeft 1x2 kaarten weg.

Groter is soms echt beter, zegt de organisatie van de Literaire Nachtclub. Daarom wordt op 7 november een Literaire Nachtclub XL georganiseerd. Met onder andere: Jonas Jonasson, schrijver van de wereldwijde bestseller De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween.

Auteur Jaap Robben spreekt met Jonasson over een gangsterleven in Zweden. In Jonassons nieuwste roman Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand) gaat Gangster Anders goedbetaalde vuile klusjes opknappen voor de Zweedse onderwereld, met een pastor en een receptionist als zijn strategische partners.

P. F. Thomése vertelt over De onderwaterzwemmer, een van de beste boeken van 2015, met als hoofdpersoon de zeldzaam politiek incorrecte Tin van Heel, voor wie 'neger' haast een stopwoord is. Want vooroordelen kunnen volgens Thomése niet genoeg geprezen worden: "...Ze staan in een kwade reuk, maar je komt er nog eens ergens mee, ze brengen altijd gesprekken op gang. Ik ben altijd blij als er een hufter in de kamer is, desnoods neem ik die rol zelf wel op me." 

Overige gasten zijn onder andere Jonathan Griffioen, Gerda Blees en Roos Vlogman. De avond wordt gepresenteerd door Oscar Kocken. Meer lezen over de literaire gasten en het programma kun je hier

Wil jij kans maken op de 2 gratis kaarten? Mail dan vóór vrijdag 6 november naar DUBprijsvraag@uu.nl. Winnaars krijgen op 6 november bericht. 

Facebook Twitter Whatsapp Mail