Win kaarten voor Matteo Myderwyk in TivoliVredenburg

Matteo Myderwyk is opgeleid als klassiek pianist, maar besloot na het conservatorium alle muzikale regels en wetten van zich af te gooien. Zijn doel: muziek maken in het moment. Zo belandde Myderwyk in de werelden van de free-jazz, de neoklassieke muziek en de elektronica. Hij trad onder andere op bij Lowlands, Oerol en het Amsterdam Dance Event. In juni en juli is hij artist in residence in TivoliVredenburg, waarbij hij in drie weken tijd vier verschillende concerten in vier verschillende zalen speelt.

In het laatste concert van de reeks, op vrijdag 2 juli in Ronda, worden elektronische klanken verkend door duo Matteo Myderwyk (toetsen) en Remco Menting (drums). Menting is onder meer drummer van jazztrio Kapok, waarmee hij de European Jazz Award won. Samen geven ze de muziek van Myderwyk een nieuwe dimensie.

Winnen
DUB mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert op vrijdag 2 juli, aanvang 20.00 uur. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 29 juni je naam en telefoonnummer naar: DUBprijvsraag@uu.nl

Coronaboodschap van TivoliVredenburg  
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Advertentie