Win kaarten voor minifestival The future is now in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

Stadsschouwburg Utrecht introduceert de vijfde editie van het nieuwe minifestival genaamd The future is now op vrijdag 21 februari. Tijdens dit minifestival worden er korte voorstellingen van jonge talentvolle makers op verrassende manieren getoond. DUB geeft kaarten weg!

Tijdens het minifestival blijkt de kantoortuin opeens een goede plek voor cabaret en wordt er 'geslowd' in de Escherfoyer. In de Zocherfoyer is er meegebouwd aan een speeltuin voor volwassenen en de gangen van de keuken waren een goede ‘underground’-bar. Elke editie zal er gezocht worden naar nieuwe makers en uitdagingen. Het programma van de minifestivals zijn altijd een creatieve mix tussen verschillende genres, waarbij ook ruimte is voor een drankje tussendoor. Tijdens deze vijfde editie zijn er drie artiesten: Cabaretier Tiemen Smit speelt ‘De maakbare man’, over mannelijkheid. Cheroney Pelupessy danst ‘Red’ over het vinden van je soulmate en Lieke van der Vegt geeft de muzikale performance ‘Optica’.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor minifestival The future is now in de Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 16 februari je naam en telefoonnummer naar dubrpijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Bekijk hieronder de trailer: Wie was er bij The future is now II:

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail