Win kaarten voor Overdrive in TivoliVredenburg

TivoliVredenburg

De Noorse dj MRD is in het clubcircuit al uitgegroeid tot een waar icoon van de hardere stijlen. Een genre aan zijn muziek koppelen is bijna niet te doen, zo draait hij bekende hits en gooit daar zijn eigen MRD-geluid overheen. Je kan van alles herkennen maar wordt vervolgens vaak toch op het verkeerde been gezet. AK Sports is al even veelzijdig in alles dat hard gaat: zolang de dansvloer in beweging blijft knalt ze de BPM’s maar al te graag omhoog. Twiena is een Amsterdamse clublegende die altijd garant staat voor een enorme grijns als je haar ziet draaien.

10 jaar TivoliVredenburg
Music sounds better with you! Dit programma is onderdeel van het tienjarig jubileum van TivoliVredenburg. Dat wordt gevierd van vrijdag 24 mei t/m zondag 2 juni met een breed scala aan festivals en concerten in verschillende zalen. Lees hier meer over het jubileumprogramma.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor Overdrive op vrijdag 31 mei in TivoliVredenburg. Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 29 mei je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Tags: prijsvraag

Advertentie