Win kaarten voor Parnassos Cabaretpodium: Kirsten van Teijn - Nobel

Body: 

Kirsten vertelt in haar cabaretvoorstelling Nobel over de huidige generatie, die in alles het perfecte plaatje wil creëren en niet mag verliezen. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals burn-out, dertigers en Instagramterreur. DUB mag kaarten weggeven voor haar show op 15 november 2019.

Tijdens het Parnassos Cabaretpdoium zal Kirsten ingaan op het verlangen om uit benauwde patronen te breken die vaak worden doorgegeven in families. Maar ze kijkt ook naar de wijze waarop ze haar eigen patronen en die van haar generatie kan doorbreken. Ze stelt aan de kaak dat we gevangen zitten in onze eigen perfecte plaatjes en hoe schijnbaar onbelangrijke zaken een gevaarlijke kiem in zich dragen.

Over Kirsten van Teijn
Na de nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs heeft Kirsten samen met haar gitarist Leon Sibum gekozen voor een vrije en nieuwe stijl in haar muzikale aanpak die rauwer en losser is geworden.

Winnen
Wil jij naar Nobel van Kirsten van Teijn in Parnassos op 15 novermber (20:30 uur)? DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven! Mail om kans te maken op twee kaarten voor 1 november je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen uiterlijk 11 novermber bericht. 

 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail