Win kaarten voor pianofestival Liszt Utrecht

Foto: TivoliVredenburg, Alexander Ullman tijdens finale 2017 Allard Willemse 2017

Liszt Utrecht is een internationaal pianofestival dat eens per drie jaar plaatsvindt. Tien veelbelovende pianisten van over de hele wereld voeren in vijf festivaldagen de meest virtuoze en ontroerende pianomuziek in TivoliVredenburg. Na het festival selecteert een internationale jury drie pianisten voor een grootse finale met het Radio Filharmonisch Orkest onder leiding van Christian Reif op 29 september. De winnaar ontvangt €25.000 en de twee runner-ups allebei €10.000.  

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor het avondconcert van donderdag 22 september in TIvoliVredenburg, dat begint om 20.00 uur. Op het programma staat romantische, melancholische pianomuziek van Schubert. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 18 september je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.
   
Verzekerd zijn van kaarten en/of benieuwd naar de rest van het pianofestival? Jongeren t/m 30 jaar kunnen voor 10,- een kaartje kopen via www.tivolivredenburg.nl/lisztutrecht  

Advertentie