Win kaarten voor Platonov in de Stadsschouwburg

Body: 

Theater Utrecht komt met een eigentijdse versie van Tjechovs Platonov, een voorstelling over leven en liefde van een groep milennials. De oorspronkelijke tekst uit 1881 is compleet herschreven. DUB geeft kaarten weg voor de voorstelling op 3 maart in de Stadsschouwburg Utrecht. 

Platonov was een Russisch schrijver en dichter in de tijd van de vroege Sovjet-periode, maar in deze gemoderniseerde versie van Theater Utrecht, onder leiding van regisseur Thibaud Delpeut, wordt Platonov in het heden geplaatst. Tsjechov, één van de grootste Russische schrijvers in de literatuurgeschiedenis, schreef het originele stuk Platonov eind 19 eeuw. 

Platonov als romantische Don Juan
Met een cast van tien jonge acteurs zet Delpeut een voorstelling neer over het leven en over de kracht van liefde, waarbij de charmante maar gedesillusioneerde Misja Platonov de hoofdrol speelt. Platonov woont samen met negen vrienden in een grote loft en allemaal willen ze zijn aandacht en zijn liefde. Maar waarom wil iedereen iets van hem? Wat ziet zijn vrouw Sasja in hem en waarom komen al zijn vrienden altijd naar hem toe? Of ziet Platonov, die in dit stuk een soort romantische maar woest aantrekkelijke Don Juan is, het allemaal verkeerd? 

Winnen
De voorstelling begint zaterdag 3 maart om 20.00 uur in de Stadsschouwburg Utrecht. DUB mag 2x2 vrijkaarten weggeven! Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 28 februari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl.

Facebook Twitter Whatsapp Mail