Win kaarten voor Ralph van Raat & Peter Kuipers Munneke

Body: 

Op vrijdag 19 januari geeft UU-onderzoeker en NOS-weerman Peter Kuipers Munnekesamen met pianist Ralph van Raat een concert in TivoliVredenburg met als titel Counting Eskimo words for Snow. DUB geeft kaarten weg.

Ralph van Raat betreedt dit seizoen het podium met UU-onderzoeker en NOS-weerman Peter Kuipers Munneke. De combinatie van lezing en concert zal gaan over de kou en de poolstreken. Peter Kuipers Munneke vertelt over zijn reizen naar de zuidpool, Groenland en Spitsbergen, waar hij in maandenlange afzondering smeltende gletsjers onderzocht en die prachtig op beeld vastlegde. Ralph van Raat omlijst dit ijzige programma met muziek vol sneeuw (Debussy), bevroren rivieren (Murail) en noorderlicht (Tanaka).  Het geheel zal ondersteund worden met beelden en foto’s die Peter Kuipers Munneke op zijn reizen in de poolgebieden gemaakt heeft.

Winnen
DUB mag 2x2 kaarten weggeven voor de voorstelling op vrijdag 19 januari 2018 om 20.00 uur in TivoliVredenburg. Mail om kans te maken voor 17 januari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail