Win kaarten voor S10 in TivoliVredenburg

Body: 

Met de act De diepte deed Stien den Hollander, beter bekend als S10, namens Nederland mee aan het Eurovisiesongfestival 2022, waar ze als elfde eindigde in de finale. Op 17 juni komt ze naar TivoliVredenburg voor een concert. DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven!

Read in English

‘De meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop’ – zo werd de Nederlandse zangeres/rapper S10 betiteld door de Volkskrant in de recensie van haar debuutalbum Snowsniper (2019). Inmiddels is S10 alweer tien stappen verder, zoals ze laat horen op de opvolger Vlinders (2020). De nummers zijn beter, de teksten universeler en de productie van Sim Fane superieur. De angsten waar S10 over zong op haar eerste ep’s heeft ze achter zich gelaten – ze deed zelfs mee aan het Songfestival waar ze als elfde eindigde in de finale.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor het concert van S10 op 17 juni 2022 in TivoliVredenburg. Mail, om kans te maken op twee kaarten, vóór 15 juni je naam en telefoonnummer naar DUBprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.
 

Facebook Twitter Whatsapp Mail