Win kaarten voor (S)experiment in Stadsschouwburg Utrecht

Foto: Stadsschouwburg Utrecht

In (S)experiment onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Vol optimisme en zelfspot neemt Kirsten je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Winnen
Wil jij hier naartoe? DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 9 november in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 6 november je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Geen kaartje gewonnen? Ga met korting!
Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student vanaf 12.00 uur diezelfde dag voor 10 euro een kaartje kopen, op vertoon van je bewijs van inschrijving en een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar). Meer weten, klik hier als je hier.

Advertentie