Foto: still uit Trailer UP / Yora Rienstra

Win kaarten voor Up in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

Theatervoorstelling Up gaat over Emma Nieuwenhuis, een vrouw die wordt opgenomen in een psychiatrische kliniek. Met veel humor maakt actrice Yora Rienstra de angstaanjagende momenten van Emma aanschouwelijk. DUB geeft kaarten weg voor de voorstelling op 6 februari in de Stadsschouwburg Utrecht.

Up gaat over Emma Nieuwenhuis die twee jaar geleden een periode werd opgenomen in een psychiatrische kliniek en uitgerekend nu ze zich zo sterk voelt, moet ze opnieuw de kliniek in. Haar specialist vertrouwt haar wel erg uitbundige geluksgevoel niet.

De voorstelling is het aangrijpende vervolg op de succesvolle bewerking van Paaz, het debuut van schrijfster Myrthe van der Meer. Comédienne Yora Rienstra, die Paaz twee seizoenen lang voor uitverkochte zalen speelde, weet de leefwereld van de hoofdpersoon haarscherp te vangen en neemt je mee in Emma’s hersenstormen. Met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

• luister naar het Opium radio-interview met Yora
• gratis inleiding door Samen Sterk zonder Stigma Gevaarlijk, gek, irritant of een aansteller?

In deze inleiding kan je alles over vooroordelen rondom psychische aandoeningen horen. Eén of twee ambassadeurs praten over de psychische kwalen die ze hebben (gehad). Ze delen hun persoonlijke ervaringen en gaan graag met je in gesprek. Kom naar de gratis inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus reserveer van tevoren een kaartje.

Winnen
DUB mag  2 x 2 kaarten weggeven voor de theatervoorstelling Up op donderdag 6 februari 2020 in de Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 3 februari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen op 4 februari persoonlijk bericht.   

Facebook Twitter Whatsapp Mail