Win kaarten voor: Supertrio Bałdych-Courtois-Telderman in Parnassos

Body: 

Supertrio Bałdych-Courtois-Telderman transformeert de eeuwenoude, klassieke formatie van viool, cello en piano tot een kolkende muzikale ervaring afgewisseld met een persoonlijk verhaal. Op 14 februari 2020 staan ze op het cabaretpdodium van Parnassos. DUB geeft kaarten weg!

Het zogenaamde supertrio bestaat uit de Poolse violist Adam Bałdych, cellist Vincent Courtois uit Parijs en de Nederlandse pianist Rogier Telderman. Ze staan individueel niet alleen bekend om hun onomstreden composities, ook behoren zij qua improvisatie tot de top van Europa. Het trio komt met een muzikale voorstelling, waarin de drie musici persoonlijke verhalen afwisselen met eigen composities. Zo leer je de musici in de loop van de voorstelling steeds beter kennen op zowel persoonlijk als muzikaal vlak. Elke avond is uniek, want er is veel ruimte voor improvisatie en inbreng van het publiek.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor Supertrio Bałdych-Courtois-Telderman op 14 februari 2020 van 20.30 tot 22.30 uur in Parnassos Cultuurcentrum. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 7 februari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail