Win kaarten voor Theatercollege André Kuipers!

André Kuipers is een van de weinige mensen op aarde die uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om in het heelal te leven en te werken. Tijdens het theatercollege krijg je alles te zien over hoe het is om astronaut te worden en te zijn. De voorbereidingen en trainingen, de lancering vanuit Kazachstan, het wonen en werken in de ruimte, de risico’s van het vak, de landing en uiteraard ook de revalidatie.

Vanuit de ruimte is het zicht op de aarde heel anders. Wist je bijvoorbeeld dat het ruimtestation zestien keer per dag een rondje rond de aarde gaat? Grenzen vervagen en activiteiten als ontbossing en luchtvervuiling worden zichtbaar voor het blote oog. Vanuit de ruimte is goed te zien dat wij wonen op een kleine bol in een groot, donker heelal; de aarde is in feite zelf een ‘ruimteschip’ met beperkte voorraden.

Wil je bij deze unieke avond zijn? DUB geeft 2x2 kaarten weg. Om kans te maken stuur je vóór 30 januari een mailtje met je gegevens naar DUBprijsvraag@uu.nl. Winnaars krijgen op 30 januari bericht. 

(Niet gewonnen? Vanaf een half uur voor aanvang betalen studenten €10. Bekijk de voorwaarden op http://www.stadsschouwburg-utrecht.nl/nl/informatie/kortingen/ !)

 

Advertentie