Win kaarten voor theatershow Schaamteloos Open! van Lisa Staal

LisaStaal

De theatershow Schaamteloos Open! gaat over liefde, relaties, mannen, seks, #metoo, pijn, geluk, moed en je allermooiste (liefdes)leven leiden. De theatershow heeft een inspirerende boodschap en juist die boodschap wil Lisa Staal delen met alle DUB-lezers tijdens Internationale Vrouwendag/week. Staal heeft in het verleden ook een masterclass gegeven op de Universiteit Utrecht voor studenten psychologie.

Lisa Staal
‘Eens was ik een enorme pleaser. In bed speelde ik de femme fatale om mannen te pleasen, fake-te orgasmes en kreunde maar een beetje mee. En wanneer een man op straat, in de kroeg of op het werk over mijn grens ging… Ik zweeg! Maar ik wist alles om te keren! Nu mag ik als krachtige weerbare liefdevolle vrouw anderen de weg wijzen, zodat zij ook hun allermooiste weerbaarste liefdesleven kunnen gaan leiden met ware liefde aan hun zijde! Hoe gaaf is dat! Neem met minder geen genoegen, zet jezelf op die eerste plek en laat je beminnen!’

Winnen
DUB mag 40 kaarten ter waarden van 38,95 euro weggeven. Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 8 maart a.s. je naam en telefoonnmmer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Tags: prijsvraag

Advertentie