Win kaarten voor Tim en Rosa – Two shows, one gig

Body: 

Op 15 maart is het weer tijd voor een Cabaretpodium in Parnassos. Met dit keer twee totaal verschillende solovoorstellingen op één en dezelfde avond! DUB geeft kaarten weg voor Tim en Rosa – Two shows, one gig.

Tim Teunissen en Rosa da Silva studeerden allebei af aan de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie. Na verschillende (hoofd)rollen te hebben gespeeld in grote toneelproducties en musicals (Anne, De Tweeling), maken ze nu allebei een eigen solo-cabaretvoostelling.

Tim Teunissen
Tim Teunissen brengt in zijn show een reeks personages tot leven die koste wat kost de schone schijn ophouden: een stewardess in echtscheiding, haar dochter wiens leven zich afspeelt in haar vlog, de rijinstructeur van haar zoon die het leven tegemoet lacht. Met Tim’s overtuigende spel is ieder karakter raak. Compleet met meeslepende Whitney Houston-soundtrack is deze meeslepende en hilarische Modern Family Tragedy helemaal af.

Rosa da Silva
Rosa da Silva uit Klazienaveen heeft een Portugese vader en een Drentse moeder. De fado over Klazienaveen is het startpunt van haar zoektocht naar wie ze zelf is, waarbij de eeuwige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar is. Ze geeft je een schurende blik op de huidige maatschappij. Daarbij spaart ze niemand. Vooral zichzelf niet.

Winnen
Wil jij twee kaarten winnen voor de voorstelling op 15 maart 2019 van 20:30 tot 22:00 uur? Mail dan uiterlijk 14 maart 12.00 uur je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail