Win kaarten voor Wakatt in Stadsschouwburg Utrecht

De Belgisch-Burkinese choreograaf Serge Aimé Coulibaly werkte als danser met wereldberoemde choreografen als Alain Platel en Sidi Larbi en richtte in 2002 zijn eigen gezelschap op: Faso Danse Théâtre. Zijn werk is geworteld in de Afrikaanse cultuur en gaat over de wereld waarin we leven. Zo onderzocht hij een volksopstand in ‘Nuit Blanche à Ouagadougou’ en in ‘Kalakuta Republik’ keek hij wat het individu kan bijdragen aan een betere wereld.

In Wakatt werpt Serge Aimé zijn blik opnieuw op de realiteit van vandaag. Het is een reflectie op het angstige hedendaagse tijdperk waarin we leven. In een tijd waarin het nationalisme in de meeste delen van de wereld toeneemt, is het uitgangspunt van deze voorstelling 'de angst voor de ander'. Degene die eraan komt, degene die hier is, degene waarvan men ons zegt dat hij onze plaats, onze baan, ons huis zal innemen. Hij verkent de dynamiek van angst en manipulatie, maar gaat ook op zoek naar verlangen en schoonheid. Tien dansers bewegen op de energieke klanken van het driekoppige Magic Malik Orchestra.

Win
DUB mag twee kaarten weggeven voor de voorstelling op dinsdag 8 maart in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 5 maart je naam en telfoonnummer naar dubpijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Advertentie