Win kaarten voor Watskeburt?! – De Musical

Watskeburt?! - De Musical is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassenen. Het is een mix van Monty Python, de Muppets, South Park en The Wizard of Oz afgewisseld met de hits van De Jeugd van Tegenwoordig. DUB mag kaarten weggeven voor de bijna uitverkochte voorstelling van 22 februari 2017 in Stadsschouwburg Utrecht.  

De drie leden van De Jeugd vanTegenwoordig, Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn als poppen in deze productie te zien waarin de humor en de muziek van de rapformatie centraal staan. In de musical gaat de band met hulp van een zekere Manon op zoek naar hun gekidnapte vrien Bas Bron. Dit muzikale brein van de groep is ontvoerd door AuSchurk en zijn listige handlangers. Volgens NRC is Watskeburt?!  'de krankjorumste musical van het jaar' en de Telegraaf noemt de voorstelling 'Een briljante vondst.' Het belooft een knettergekke theatertrip te worden met nummers als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’

Winnen
DUB geeft 2x2 kaarten weg voor Watskeburt?! – De Musical op 22 februari 2017 20.00 uur in de Stadsschouwburg Utrecht. Wil je deze (te) gekke theatertrip absoluut niet missen? Mail dan uiterlijk 18 februari 2017 je naam en telefoonnummer naar: dubprijsvraag@uu.nl.

Waarschuwing van de makers: Er zit er een stroboscoop in de voorstelling

Advertentie