Win kaartjes voor dansvoorstelling in Theater Kikker

Body: 

DUB geeft 2x2 kaartjes weg voor de dansvoorstelling The Definition of Now van de Utrechtse dansmaker Jasper van Luijk. De voorstelling wordt gedanst in Theater Kikker in Utrecht op 30 september (première) en 1 oktober.

DUB geeft 2x2 kaartjes weg voor de dansvoorstelling The Definition of Now van de Utrechtse dansmaker Jasper van Luijk. De voorstelling wordt gedanst in Theater Kikker in Utrecht op 30 september (première) en 1 oktober.“Van Luijk zet met The Definition of Now een volgende stap in het vormgeven van een relatie tussen mens en tijd” beschrijft het persbericht. Hoe hij dat doet? Met driedimensionale lichtbarrières, visuals en soundscapes worden omgevingen gecreëerd die symbool staan voor verschillende tijdssoorten.

Audiovisuele kunstenaars Robert Groenewald en Marcel Wierckx maken zo verschillende werelden waarin de tijdsbeleving van danser Jefta Tanate wordt uitvergroot. Een unieke live ervaring, waarin wordt gespeeld met déjà vu, vertraging, versnelling, stilstand en beweging.

Choreograaf Jasper van Luijk (1987) studeerde aan de ArtEZ Dansacademie. Wat Jasper intrigeert is het communicatieve aspect van dans. De pure fysieke controle en esthetiek die dans kan brengen op een podium heeft voor hem iets magisch. Hiernaast speelt het decorontwerp en muziekcompositie een belangrijke rol in zijn werk.

Bekijk ook de sneak peak video: https://vimeo.com/162417795

Kaartjes winnen
DUB geeft 2x2 kaarten weg voor  de voorstelling The Definition of Now op 30 september of 1 oktober om 20:00 in Theater Kikker. Stuur om te winnen voor 27 september een mail met je naam, telefoonnummer  en de datum van je voorkeur naar dubprijsvraag@uu.nl.

Meer informatie is te vinden op de website van theater Kikker.

Facebook Twitter Whatsapp Mail