Win kaartjes voor The Fits in Filmtheater 't Hoogt

Body: 

Het Rotterdamse filmplatform Roffa Mon Amour Monthly presenteert een reeks maandelijkse filmvertoningen van opkomende regisseurs. DUB mag 3x2 kaartjes weggeven voor de film The Fits die op 12 april draait in Filmtheater 't Hoogt.

The Fits gaat over een 11-jarige tomboy Toni die geïntrigeerd door imposante dansbewegingen, de boksring verruilt voor een plek in het professionele dansteam. Op mysterieuze wijze bezwijkt de een na de andere danseres na een epileptische aanval. Hangt er iets in de lucht van de trainingszaal of is het Toni’s onzekerheid of ze wel of niet in de groep past die het noodlot van de dansers bepaalt?

Coming-of-age-verhaal 
De film is een coming-of-age-verhaal dat zich afspeelt in de high school community van Cincinnati. De acteurs, waaronder hoofdrolspeler Toni, zijn allen professionele sporters en verkennen voor het eerst de acteerwereld. Ook voor Anna Rose Holmer was The Fits een eerste ervaring, maar dan als regisseur.

Bijzonder aan Roffa Mon Amour Monthly is dat hun films altijd op exact hetzelfde moment in verschillende bioscopen in Nederland draaien. De reden voor het synchroon vertonen van de film is omdat na afloop via een livestream vragen gesteld kunnen worden aan de regisseur. Dat gebeurt via Whatsapp. Bekijk om hiervan een beetje een beeld te krijgen de livestream Q&A hier het filmpje.

Winnen
DUB geeft 3x2 kaartjes kaartjes weg voor The Fits die op 12 april om 21 uur begint in Filmtheater 't Hoogt. De film is in het Engels gesproken. Mail om kans te maken op twee kaartjes vóór 10 april je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail