Win kaartjes voor Parnassos Cabaretpodium: Beperkt Houdbaar

Body: 

Bij de show van Beperkt Houdbaar wordt een geïmproviseerde comedyfilm gespeeld aan de hand van input uit het publiek. Vrijdag 20 oktober spelen ze een unieke voorstelling bij Parnassos waar jij kan meebepalen waar het verhaal over zal gaan. DUB geeft kaarten weg!

Beperkt Houdbaar was in 2015 winnaar van het Amsterdams Studenten Festival. Tijdens de show improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles.

Meerdere verhaallijnen, een hele rits personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en kijkers bepalen mee waar het verhaal over gaat. Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is of een matador op skivakantie: Stefan en Andries maken er een verhaal van.

Winnen
DUB geeft kaarten weg voor de voorstelling op 20 oktober 2017 20.30 uur bij Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201 in Utrecht. Mail om kans te maken op twee kaarten voor 15 oktober je naam en telefoonnummer naar DUBprijsvraag@uu.nl

De moeder van Stefan recenseerde: "Tranen van het lachen. Hilarisch, muzikaal en superscherp!"

Wil je een indruk krijgen van de show? Bekijk dan hieronder de trailer:

 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail