Win kaartjes voor Parnassos Cabaretpodium: Lieve Bertha - Prachtexemplaar

Body: 

De heren van Lieve Bertha (Koen Brouwer & Rens Polman) maken geen cabaret, geen film, geen popmuziek. En toch ook allemaal wel. DUB geeft kaarten weg voor de voorstelling Prachtexemplaar in Parnassos Cultuurcentrum.

De twee heren van Lieve Bertha, Koen Brouwer en Rens Polman, besloten op hun tiende al om samen artiest te worden en dat is ze gelukt. De voorstellingen gaan over  hun eigen worstelingen met het leven, de liefde en waargebeurde verhalen van mensen om hen heen: het zou zomaar kunnen gebeuren dat je ineens het idee hebt dat een liedje over jou gaat. 

Winnaar Grote prijs van Nederland 
Lieve Bertha won in 2012 de publieksprijs van de Grote prijs van Nederland met een recordaantal van 40 procent van de stemmen. Ze spelen veel op 3fm, NPO radio 2, op festivals (o.a. Paaspop en Oerol). Hun filmpjes zijn een groot succes op YouTube.

Winnen
Wil jij kans maken op twee kaarten voor de voorstelling van Lieve Bertha in Parnassos Cultuurcentrum op 23 februari 2018? Mail dan uiterlijk 12 februari je naam en telefoonnummer naar DUBprijsvraag@uu.nl.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail