Winnen: Driegangendiner voor twee bij KANTIEN

KANTIEN is een stadsrestaurant met een Hollandse inslag. DUB mag twee keer een driegangendiner voor twee weggeven! Om hier kans op te maken willen we graag van je weten wat jouw goede voornemen is voor aankomend jaar. 

Bij KANTIEN eet je wat de pot schaft maar je kan wel altijd kiezen tussen vegetarisch, vis of vlees. Het menu veranderd maandelijks en ze werken alleen met duurzame en biologische streekproducten. Een ideale plek om gezellig te borrelen, lunchen of dineren in sfeer.  

Winnaar horecaprijs 
Jaarlijks worden de Entree Hospitality & Style Awards uitgereikt aan horecabedrijven in Nederland. KANTIEN won dit jaar de prijs voor Daredevil 2016. Volgens de jury hebben de jonge ondernemers afgelopen jaar op een gedurfde plek in een lastige stad een eigenwijze horecazaak neergezet.  

Locatie
KANTIEN is gevestigd in de oude kantine van de gemeente Utrecht aan de Ravellaan en staat midden in Park Welgelegen tussen Oog in Al, Lombok en Kanaleneiland. 

Winnen
DUB mag twee keer een driegangendiner voor twee weggeven. Vertel ons wat jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar is en wie weet zit jij in het nieuwe jaar aan tafel bij KANTIEN. Laat voor 16 januari 2017 een reactie achter op Facebook of mail naar dubprijsvraag@uu.nl.

Advertentie