Plastic rodelbaan in De Uithof

Een heuse skihut met warme chocomelk en een plastic rodelbaan. Hiermee maken de Spar en de Hema reclame voor de vernieuwing van hun vestigingen in De Uithof.

Twee studentes hebben net hun warme chocomelk met slagroom in hun handen geduwd gekregen als de vrouw met de Unoxmuts nog even vraagt te wachten. Ze krijgen een extraatje een enorme gele slee. “Bij elke twintigste kop chocomelk mogen we er een weggeven”, is de uitleg.

De skihut, die de naam ‘Campusstube’ heeft, verkoopt dinsdag behalve chocomelk ook nog erwtensoep, rookworst en glühwein. Alles voor 1 euro.

Liefhebbers mogen daarnaast gratis van een plastic rodelbaan af. Maar op dit moment is het animo gering. “Als er eentje begint, volgen er direct een stel”, zegt de rodelbaanbeheerder. Bezoekers kunnen ook sumoworstelen. Ook dat is niet populair.

De actie is bedoeld om de aandacht te vestigen op de nieuwe opzet van de Spar en de Hema. De Spar past zijn assortiment meer op studenten aan, krijgt een nieuwe look en je kunt er automatisch afrekenen. De Hema krijgt een uitgebreider assortiment dan nu, ook meer toegespitst op de studenten.

Er is ook een Facebook-campagne “win je collegegeld terug”. Als de pagina www.facebook.com/campuslife meer dan 5000 pagina likes krijgt, dan krijgt één van de Facebook-fans 1 jaar collegegeld terug.

Advertentie