Voetballers van Odysseus willen gevonden worden

Tegenstanders en scheidsrechters zoeken zich op sportcentrum Olympos vaak een ongeluk naar Odysseus ’91. Helemaal sinds een welkomstbord van de club een storm niet overleefde. Binnenkort komt er een fonkelnieuw bord dankzij een prijs van de Sportraad.

Wie verwacht dan ook dat het wedstrijdsecretariaat gevestigd is in een keet naast het hoofdveld? Het onderkomen van Odysseus ’91 op sportcentrum Olympos is al niet bepaald het meest luxueuze, maar dat bezoekende teams en scheidsrechter het niet eens kunnen vinden is nog een graadje erger. Eigenlijk sta je dan al met 1-0 achter.

Binnenkort weten bezoekers hopelijk wel waar ze moeten zijn. Odysseus kan een nieuw welkomstbord gaan maken, nadat de vereniging vorige week 500 euro won bij een jaarlijkse wedstrijd van de Sportraad.

De koepel van verenigingen en studentsporters reikt met het initiatief Michiels Gouden Voorzet (genoemd naar een actief sportbestuurslid) ieder jaar 1000 euro uit aan mooie nieuwe initiatieven van sportverenigingen. Dit jaar waren er zeven pitches. Paardensportvereniging Hippeia won uiteindelijk 500 euro voor een eigen hindernis. Odysseus won eenzelfde bedrag met deze grappige prezi.

 

Advertentie