Win kaarten voor Eefje de Visser!

Body: 

TivoliVredenburg en DUB geven elke twee weken 2x2 kaarten weg.  Deze eerste keer: Eefje de Visser, die op 9 oktober een intiem concert geeft.

TivoliVredenburg en DUB geven elke twee weken 2x2 kaarten weg.  Deze eerste keer: Eefje de Visser, die op 9 oktober een intiem concert geeft.

In het theaterconcert 'Waterwereldsteden' wil singer-songwriter Eefje de Visser de bezoekers onderdompelen en doen afdwalen. Net als op het nieuwe album 'Het is', is ze op zoek naar een warm en ruimtelijk geluid. Met 4 multi-instrumentalisten staat ze op het podium. Ze speelt liedjes waarin ze folky samenzang combineert met dromerige synthpop en waarin teksten en melodieën volgens een eigen logica in elkaar gevlochten zijn. Eefje ging of wilde op reis, en leid je in haar seated theaterconcertreeks 'Waterwereldsteden' naar bestaande en zelfbedachte plaatsen.

De nummers op haar alom bejubelde tweede plaat Het Is (2013) klinken zo intiem dat je ze fluisterpop zou kunnen noemen – maar dan wel fluisterpop met de impact van een schreeuw. ‘Wie volledig in het warme bad van Het Is wil duiken, kan er uren in ronddrijven om telkens iets nieuws te ontdekken,’ aldus VPRO’s 3voor12 in een recensie. Nog knapper is dat Eefje de Visser het gevoel van deze hoogstpersoonlijke liedjes ook live weet over te brengen. Breekbaar en sterk tegelijk!

Wat moet je doen? Stuur voor vrijdag 3 oktober 12.00 uur een mail naar win@tivolivredenburg.nl o.v.v. “DUB - Eefje de Visser” en vertel waarom jij deze show niet mag missen. De winnaars krijgen op vrijdagmiddag 3 oktober bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail