Win kaarten voor Ilse DeLange & The Common Linnets!

TivoliVredenburg en DUB geven elke twee weken 2x2 kaarten weg.  Deze eerste keer: Ilse DeLange & The Common Linnets op 5 oktober.

Dankzij de tweede plek die The Common Linnets behaalden op het Eurovisie Songfestival met hun groeibriljantje Calm After The Storm, heeft Ilse DeLange eindelijk haar felbegeerde internationale doorbraak. De single heeft in veertien landen op één gestaan en ook het album doet het geweldig. Vriend en vijand zijn het er dan ook over eens dat het een ijzersterke countryplaat is: de songs, de arrangementen, de snik in de stem van Ilse, alles is van een on-Nederlands hoog niveau. Bij het optreden in TivoliVredenburg hoor je natuurlijk veel The Common Linnets-nummers, maar er wordt ook geput uit het solowerk van Ilse DeLange!

Wat moet je doen? Stuur voor vrijdag 19 september 12.00 uur een mail naar win@tivolivredenburg.nl o.v.v. “Ilse DeLange & The Common Linnets” en vertel waarom jij deze show niet mag missen. De winnaars krijgen op vrijdag 19 september voor 18:00 uur bericht.

Advertentie