Win kaarten voor Songbird Sessions!

Songbird Sessions, een reizend minifestival met upcoming singer-songwriters, komt op 25 april naar TivoliVredenburg. DUB geeft 2x2 kaarten weg.

Op deze avond van Songbird Sessions kun je luisteren naar Andreas Moe (Zweden), die het goed doet als akoestische singer-songwriter, maar ook zingt op grote tracks van dj’s als Avicii, John de Sohn, Tiësto en Hardwell.

Zijn collega Roo Panes (UK) heeft de twaalfsnarige gitaar als wapen en blinkt uit in dromerige, Nick Drake-achtige songs. Jon Allen (UK) ken je misschien van zijn radiohit In Your Light (2009) – met zijn rasperige Rod Stewart-stem en goed in het gehoor liggende folkrock. 

Bij elke Songbird Sessions-avond mogen ook enkele lokale singer-songwriters het podium op. Ook bij deze editie is er weer ruimte voor lokaal talent. – op deze avond is dat onder andere Daniel Tempelman. Ook de winnaar van De Beste Singer-Songwriter van Utrecht (finale 23 april in Hofman Café) treedt op!

DUB geeft 2 x 2 kaarten weg. Om kans te maken mail je vóór 17 april naar win@tivolivredenburg.nl o.v.v. ‘Songbird Sessions – DUB’. De winnaars krijgen vrijdag 17 april bericht.

Advertentie