'Deed het pijn toen je uit de hemel viel?'

Werken standaard openingszinnen? DUB versiert...
Werken standaard openingszinnen? DUB versiert...

Een knipoog, een luchtkus, een verleidende glimlach. Allemaal manieren om de jongen of het meisje van je dromen te versieren. Alleen nog een pakkende openingszin en dan kan hij/zij je vast niet meer weerstaan. Maar wat moet je zeggen, wat is de beste versiertruc?

Iedereen kent de standaard slechte openingszinnen. “Deed het pijn”, zegt A. “Wat?”, vraagt B. “Toen je uit de hemel viel.” Zucht... Zo slecht zijn sommige versiertrucs en zo pijnlijk is de stilte die volgt terwijl B met de ogen rolt.

Je wilt graag een goede indruk maken op de persoon die je leuk vindt. Je hebt je haar gewassen, een lekker parfum opgespoten, de leukste kleding aan en je bent klaar om je van je beste kant te laten zien. Om vervolgens hakkelend, stotterend en met een rood hoofd rechtsomkeert je bed weer in te duiken.

Versieren is een hele kunst en het gaat vaker fout dan goed. Welke versiertruc of openingszin werkt nou het beste? Daar waren wij ook benieuwd naar. Verslaggever Matthijs testte het uit, bekijk het in onderstaande video.

Tags: liefde | video

Advertentie