Goede voornemens: 'In 2017 ga ik alles anders doen!'

Wat zijn jouw goede voornemens?
Wat zijn jouw goede voornemens?

Nog even en dan proosten we op het nieuwe jaar. Champagneflessen worden opengetrokken, met vrienden en familie smikkel je van de oliebollen en buiten wordt vuurwerk afgestoken. De lucht kleurt en onder luid geknal beloven velen het dit jaar toch echt beter te doen. 

Uit onderzoek van ING in januari 2016 bleek dat ruim 80 procent van de Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar maakte. Het populairste voornemen was toen afvallen en vaker sporten. Je voornemens daadwerkelijk volhouden, is echter een tweede. Slechts 17 procent van de ondervraagden behaalde in 2016 hun vooraf gestelde doelen. 

Wat zijn de goede voornemens van studenten voor 2017? En wat kun je doen om deze waar te maken? DUB ging op pad om het te vragen!

Geef zelf je goede voornemen door en win een diner voor twee

DUB mag twee keer een driegangendiner voor twee weggeven. Vertel ons wat jouw goede voornemen voor 2017 is en wie weet zit jij in het nieuwe jaar aan tafel bij KANTIEN, het stadsrestaurant met een Hollandse inslag. Laat voor 16 januari 2017 een reactie achter op Facebook of mail naar dubprijsvraag@uu.nl.

 

Advertentie