Voor het goede doel van de Johanna tokkelen

Tokkelbaan vanaf de Johanna
Tokkelbaan vanaf de Johanna

Een tokkelbaan van de Johanna naar de Cambridgeflat. Dat is dit jaar wel een van de meest aansprekende acties van de RAGweek.  DUB nam de camera mee en vloog naar beneden.

Het USAC-stuntteam heeft voor 9 en 10 maart  een 200 meter lange tokkelbaan geplaatst tussen de studentenflat de Johanna en de Cambridgelaan in De Uithof. Voor 5 euro kun je tussen 10:00 en 18:00 vanaf de elfde verdieping van de Johannaflat omlaag zoeven.

De belangstelling was gisteren overweldigend.  Alle plekken waren snel gereserveerd. Maar USAC probeert ook vandaag nogspontane binnenlopers een plek te geven.

De actie maakt deek uit van de RAGweek die dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd door studie- en studentenverenigingen om geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst gaat deze keer naar de stichtingen Plusbus Erop Uit en Leergeld. Plusbus Erop Uit organiseert dagjes uit voor mensen die geen gebruik kunnen maken van eigen of openbaar vervoer. Leergeld ondersteunt kinderen die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. De RAGweek vindt plaats van 8 tot en met 15 maart.

Advertentie