Bullen even niet in sjieke UU-koker

Foto DUB

Wat is er met die mooie diplomakokers gebeurd?, vroeg Wouter van den Berg, fractievoorzitter van de SGP in Houten, deze week op Twitter aan de UU. Zijn vrouw moest het doen met een blanco koker bij haar buluitreiking.

Navraag wijst uit dat de UU-kokers eind vorige maand verloren zijn gegaan bij een brand in een loods waar leverancier Unigear voorraden had staan. De kokers zijn onmiddellijk opnieuw besteld. Er is echter sprake van een wachttijd van enkele weken. Naar verwachting kunnen de bullen half november weer in de huisstijlkokers worden meegegeven. Tot die tijd krijgen alle studenten een blanco koker. Een noodoplossing.

Overigens ging behalve de kokers ook een groot deel van de voorraden voor de UU-webshop in vlammen op. Klanten hebben daar weinig van gemerkt omdat de verkooppunten in het Bestuursgebouw en het Academiegebouw voldoende artikelen op voorraad hadden. Bovendien zijn er ook hiervoor meteen nieuwe bestellingen geplaatst bij Unigear.

Unigear verzorgt de webshops van zo'n vijftien onderwijsinstellingen. Ook daar zijn geen grote leverproblemen ontstaan, aldus een woordvoerder. De totale schade van de brand loopt in de tonnen. 

Advertentie