Doe mee aan de enquête: Hoe bevalt thuiswerken en online onderwijs?

Werken vanuit huis en online onderwijs. Dat is de norm in het hoger onderwijs sinds het uitbreken van de coronacrisis. We zijn nu drie maanden verder en nu de strenge maatregelen geleidelijk worden versoepeld, wil DUB graag weten hoe studenten en medewerkers terugkijken op deze periode. Vul onze enquête in.

Read in English

Ga direct naar de enquête.

Samen met onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy hebben verschillende universiteits- en hogeschoolbladen waaronder DUB een enquête ontwikkeld over studeren en werken vanuit huis. Naast vragen over het welbevinden, zijn we ook benieuwd naar je werk- en studie-ervaringen vanuit huis. Wat waren de positieve en negatieve aspecten? Hoe verliep de communicatie met je begeleider of docent? Maar ook: wat mis je het meest nu je niet meer naar de universiteit kan komen?

Het zijn bijzondere tijden en wij willen graag weten hoe de studenten en medewerkers daar mee omgegaan zijn. Wij vragen je daarom deze (Engelstalige) enquête in te vullen. Het kost je ongeveer 7 minuten. DUB zal de resultaten in de eerste week van juli publiceren.

Ga naar de enquête.