Eerdere onderhoudswerkzaamheden aan de UB Uithof. Foto: DUB

Universiteitsbibliotheek deze zomer ook voor UU'ers gesloten

Wie deze zomer van plan was te gaan studeren in de universiteitsbibliotheek, komt bedrogen uit. De UB in De Uithof is zes weken dicht door werkzaamheden. De UB Binnenstad wordt ook onder handen genomen, maar blijft wel open. Daar wordt wel geluidsoverlast verwacht.

Read in English

Tijdens de zomervakantie zullen er in beide universiteitsbibliotheken onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden. De werkzaamheden in de bibliotheek in De Uithof zijn zo omvangrijk, dat de locatie gesloten is van vrijdag 12 juli tot en met maandag 26 augustus. De collectie van de bibliotheek blijft gedurende die periode wel beschikbaar. Boeken en andere materialen kunnen een dag na aanvraag opgehaald worden. Dit geldt niet voor bijzondere collecties.

De bibliotheek aan de Drift zal tijdens de zomervakantie open zijn van maandag tot en met vrijdag. Wel kan het zijn dat delen van het gebouw afgesloten zijn. Daarnaast is er mogelijk sprake van geluidsoverlast.

Studenten die niet in de binnenstad willen studeren, kunnen wel terecht bij de bibliotheek van de Hogeschool Utrecht. Die is deze zomer wel open.