Win een spellenpakket van 999 games

Als jij graag spelletjes speelt is de kans groot dat je regelmatig een spel van 999 Games speelt. Bekende titels zijn bijvoorbeeld: Catan, 30 Seconds®, Halli Galli, Regenwormen en Carcassonne. Maar er is veel meer, want de afgelopen 30 jaar heeft 999 Games honderden verschillende spellen uitgegeven. Bordspellen, kaartspellen, familiespellen en strategische spellen. Het totale assortiment is enorm en biedt spellen voor iedereen: jong en oud, beginner of expert.

Speciaal spellenpakket
In artikelen op DUB hebben we afgelopen tijd regelmatig kunnen lezen hoe zwaar de lockdown voor veel studenten is. Daarom heeft DUB in samenwerking met 999 Games een spellenpakket samengesteld waarvan wij denkden dat ze goed aansluiten bij de behoeftes van studenten. En om iedereen een beetje te helpen in deze bijzondere tijd. Dit pakket is onderverdeeld in drie categoriën met bij iedere categorie een bijpassend spel. Klik op de titel van het spel voor de spelregels of speluitlegvideo. 

  • Colleges, leren en intellectueel bezig zijn
    999 Games adviseert het spel: Clever: een tactisch dobbelspel met 5 minigames, uitdagend én verslavend. 
  • Teamwork en studiegenoten
    999 Games adviseert het spel: Exit, een escaperoom spel dat je thuis kunt spelen, leuk als je van samenwerken houdt.
  • Feestjes en verenigingen
    999 Games adviseert het spel: Stay Cool, een partyspel gericht op multitasken, al vanaf 3 spelers te spelen)

Winnen
DUB mag twee pakketten weggeven! Mail, om kans te maken op een pakket, uiterlijk 14 april waarom jij dit pakket wilt winnen. Mail je antwoord samen met je naam, telefoonnummer en adresgegevens naar: dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 

Tags: prijsvraag

Advertentie