Win kaarten voor Comedy Walks Utrecht

Foto: Comedy Walks, Soula

Het idee voor Comedy Walks is ontstaan in de zomer van 2017. Erik Kuperus en Laura kok, de oprichters van Comedy Walks, waren vanuit hun woning in het centrum van Amsterdam elke dag getuige van een groep jonge toeristen met een gids op hun stoep. Elke keer zagen ze een groep die niet geboeid leek door het verhaal van de gids. Dat moet anders dacht het tweetal. “Waarom kan het niet gewoon grappig zijn, waarom geen comedian als stadsgids?", aldus Laura. Erik, een ervaren improvisatie cabaretier, realiseerde zich direct het potentieel van dit idee, namelijk een comedy voorstelling met de stad als decor. Nog geen zes maanden later vond de eerste try-out van Comedy Walks plaats, en tegenwoordig organiseren ze Comedy Walks in Amsterdam, Washington DC, Berlijn en Utrecht.

Comedy Walks Utrecht
In Utrecht neemt de stand-up comedian Soula Notos je mee op pad. Op zondagmiddagen verzamelt de groep van maximaal 22 deelnemers op het Domplein waar Soula op hen staat te wachten. Ze woont al meer dan 20 jaar in Utrecht en vertelt vol enthousiasme en humor over de geschiedenis van de stad. Ze verbindt historische feiten met hilarische persoonlijke verhalen. Ideaal voor iedereen die op een luchtige en humoristische manier kennis wil maken met de stad. Maar ook als je al alles (denkt) te weten, zal Soula je proberen te verrassen en entertainen. De tour is ook te boeken als privétour.

Winnen
Comedy Walks Utrecht vindt iedere zondagmiddag om 13.00 uur plaats in Utrecht. DUB mag 3 x 2 kaarten weggeven. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 27 oktober je naam en telefoonnummer én waarom jij wilt winnen naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen uiterlijk eind november persoonlijk bericht.

 

Tags: prijsvraag

Advertentie